Instal·lacions esportives

Practiquem un estil de vida saludable. Per això, les nostres instal·lacions esportives són perfectes per a la pràctica de l’esport durant tot l’any. El nostra clima sec i agradable permet els esportistes professionals treballar en les condicions òptimes i, als amateurs, gaudir de l’activitat física envoltats d’un paisatge immillorable.

Piscina municipal coberta

Piscina municipal coberta

Aquestes instal·lacions compten amb: una piscina de 25x12,5 m, piscina lúdica, hidromassatge, sauna, bany de vapor, sala d’activitats dirigides, sala de fitnes i sala de spinning.
Piscines municipals exteriors

Piscines municipals exteriors

Aquestes instal·lacions compten amb tres piscines: una de 25 x 12,5 m, una de 12,5 x 6 m menys fonda i una de 4 x 4 m per la mainada. L’espai compta també amb una gran superfície de gespa i servei de bar.
Pavellons poliesportius

Pavellons poliesportius

El municipi disposa de dos pavellons poliesportius diferents. També compta amb una sala de tennis taula.
Pistes de tennis i pàdel

Pistes de tennis i pàdel

Aquestes instal·lacions consten de tres pistes de tennis de superfície Greenset i quatre pistes de pàdel: dues amb parets d’obra i dues de vidre.
Camp de futbol

Camp de futbol

Aquesta instal·lació compta amb un camp de futbol 11, preparat, també, per ser dos camps de futbol 7. A més, disposa de llum artificial, 4 vestidors grans i un de petit. La superfície és de gespa artificial.