Ca l’Avi Ramon

Ca l'Avi Ramon és un habitatge d'ús turístic situat al barri del Futbol, a pocs minuts caminant del centre del poble.

Ca l’avi Ramon és un allotjament de planta baixa ideal per estades familiars o amb amics de cap de setmana i vacances. Situada en un barri tranquil, l’anomenat barri del Futbol, a pocs minuts caminant del centre del poble. També és el punt d’inici de moltes rutes i excursions per gaudir i conèixer el magnífic entorn natural de les Guilleries.

Té capacitat per 6 persones i està equipada amb tots els serveis bàsics. Consta de dues habitacions de matrimoni i una habitació doble; un menjador-sala d’estar; un lavabo; un rebost; una cuina amb el parament necessari i llar de foc; i a l’exterior una habitació rústica amb safareig i on guardar tots els estris de neteja. Hi ha TV de pantalla plana, calefacció i una gran llum natural a tot l’interior de l’habitatge.

La cuina té sortida a un ampli pati i hort. El pati és un espai molt agradable, amb una vista privilegiada del poble i equipat amb mobiliari de jardí per descansar, llegir i parlar, així com per jugar-hi la mainada. L’hort és un espai adient per petits i grans on gaudir del contacte proper amb les plantes conreades.