El Celler d’en Jordi

El Celler d’en Jordi és una gastro-botiga amb una zona de tast situada al centre del municipi que ofereix tasts de vins, caves, cerveses artesanals i productes de Km0, entre d’altres.

El Celler d’en Jordi és una gastro-botiga amb dos espais a l’interior: la vinoteca i productes gourmet i una zona de tast que combina l’estructura de pedra de l’antiga casa de Can Lari Peric amb el ferro de les seves taules i estanteries.

A la vinoteca s’hi pot trobar més de 200 referències de vins, caves, cerveses artesanals i vermuts de petits cellers que treballen els seus productes amb el màxim respecte amb els cicles naturals.

A la secció d’alimentació t’ofereixen productes de km0 com embotits i formatges de les Guilleries, elaborats de Sant Hilari i una selecció de productes gourmet, intentant que tothom pugui tenir la millor cuina a casa i sense feina.

A l’espai de tast es pot gaudir d’una experiències gastronòmiques amb la selecció de vins a copes, vermuts i cerveses, que es poden acompanyar amb els platets i racions de la variada carta de tots els seus productes.