Hotel Ripoll ***

L'Hotel Ripoll és un hotel de tres estrelles situat al centre del municipi.

Des de 1910, la família Ripoll està dedicada al món de la hostaleria en aquest establiment centenari totalment renovat i situat al centre de Sant Hilari Sacalm.

L’Hotel Ripoll és un establiment de 3 estrelles que ofereix cuina catalana als allotjats, una sala multi ús (per a lectura, per a petites convencions, per a celebracions familiars…) i un espai rústic per a prendre l’aperitiu o el cafè.

L’hotel disposa de wifi gratuït i està adaptat a la normativa d’accessibilitat, disposa d’ascensor i de mesures anti-incendis. També disposa d’un espai per guardar i fer el manteniment de les bicicletes.

A la recepció de l’hotel faciliten informació d’activitats, de centres d’interès i de rutes per poder conèixer i gaudir de l’entorn natural de les Guilleries.

 

Disposen de paquets propis a la seva web:

MONTSENY ROMÀNTIC I TERMAL: Oferta per a regalar o gaudir en parella. Consisteix en tres dies d’escapada romàntica en un hotel rural en mitja pensió, visitant al Parc Natural del Montseny (Reserva de la Biosfera), spa i pack romàntic. Estades de divendres a diumenge.

Informació i reserves a: https://hotelripoll.com/romantica/

 

DESCANS TERMAL SÉNIOR +55: Oferta per gaudir de descans en un hotel rural on assaborir la cuina casolana tot completant l’estada amb el relax del Balneari Font Vella. Estades de dijous a dilluns.

Informació i reserves a: https://hotelripoll.com/termal-senior/