Les Golfes de Can Mascarbó

Les Golfes de Can Mascarbó és un habitatge d’ús turístic situat al centre del municipi.

L’Habitatge d’ ús turístic Les Golfes es troba situat al centre del poble, amb vistes al campanar, a la plaça Porxada i amb tots els serveis al costat, cafeteries, restaurants, botigues… L’Apartament-Loft Les Golfes ofereix una ocupació màxima per a 7 persones, per a famílies, grups d’amics, parelles que vulguin deixar-se mimar. Un espai molt confortable, amb llum natural i a un pas de la natura que l’envolta…

Es van reconstruir les golfes de l’edifici familiar Can Mascarbó i es van convertir en un espai de llum natural on et sentiràs com a casa teva. Es va conservar l’embigat, la pedra de les parets, les portes originals i es va col.locar parquet a tot l’espai per donar-li caliu, barrejant altres elements per aconseguir  modernitat i comoditat. Un espai per sentir-se com a casa. De dia, les vistes al campanar i a la plaça central t’integrarà a la vida del poble i per la nit et deixarà gaudir del seu cel estrellat tot sopant amb espelmes a la seva terrasseta.

Privilegiats per poder gaudir còmodament des de Les Golfes dels esdeveniments culturals que ofereix Sant Hilari.  Per Setmana Santa, emocionant-se amb el nostre entranyable Via Crucis vivent. Per Nadal, il.luminats pel gran Arbre de Nadal de la plaça. Tot l’any sentint el caliu de les nostres fires, mercats, concerts … tota l’essència cultural de la nostra terra allà mateix.

Un espai de 145 m2 amb dues habitacions, una més íntima amb llit de matrimoni i bany complert privat i l’altra més polivalent on la disposició dels llits es procura cuidar per poder dormir-hi fins a 5 persones (1 llit de matrimoni i 3 llits individuals), separats per uns acollidors panells de llums càlides. Cuina totalment equipada amb una terrassa que convida a estar-s’hi i  sala d’estar -menjador orientat a la vida del poble.

Deixa’t mimar.