Ca la Pauleta

Ca la Pauleta és un habitatge d'ús turístic situat prop del centre del municipi.

Ca la Pauleta és una casa de poble restaurada, ideal per a estades familiars de cap de setmana o vacances, per gaudir de les Guilleries i d’un entorn natural immillorable. Està situada en un barri tranquil, a cinc minuts a peu del centre del poble, i no massa lluny de l’accés a diverses rutes i excursions per als amants del senderisme.

Té capacitat per a quatre persones i és una vivenda totalment equipada, amb tots els serveis bàsics. Hi ha una habitació doble, una habitació de matrimoni, una cuina amb tot el parament necessari, menjador-sala d’estar, sala d’estudi, lavabo, i a l’exterior una habitació rústica amb rentadora, safareig, estenedor i espai per guardar tots els estris de neteja. Hi ha TV de pantalla plana, wifi a tota la casa i calefacció.

L’estança de la cuina té sortida a un pati molt bonic i enjardinat, amb dues moreres molt ombrívoles a la primavera i estiu, i una gran palmera que ha fet història, doncs la van plantar quan els propietaris actuals eren petits i ha anat creixent sense parar, arribant, a dia d’avui, a unes dimensions considerables. El pati és un espai molt agradable per descansar, llegir, parlar amb la família, o fins i tot fer una dormida a l’hamaca. Disposa de mobiliari de jardí, i els infants també hi poden trobar el seu espai de joc particular, buscant entre les joguines d’exterior d’una caixa que ofereixen als seus petits hostes.