Restaurant Els Cortals

Els Cortals és un restaurant familiar de cuina tradicional catalana situat al Pla de les Arenes, a pocs quilòmetres del poble.

Està situat al Pla de les Arenes, un indret tranquil, envoltat de natura i animals a pocs quilòmetres del poble i amb molt bon accés des de l’Eix Transversal.

El restaurant es va inaugurar l’any 1979, quan els avis del mas van començar a servir als qui passaven per l’única via de comunicació entre Vic i Girona. Passats els anys es conserva l’esperit de la cuina tradicional i segueixen servint amb la mateixa dedicació els clients que, tot i tenir altres vies de comunicació, segueixen anant al restaurant.

Serveis i espais

Disposen de zones de joc tant a dins com a fora del restaurant, un sorral pels petits de la casa i un laberint de fusta. Els nens hi trobaran sobretot espai per córrer a l’aire lliure diferents animals. En canvi, els més grans poden gaudir d’una passejada o simplement contemplar les vistes per aprofitar la tranquil·litat i pau dels aires de les Guilleries.

Disposen també de diferents sales que inclouen un menjador espaiós, lloc ideal per a grups, trobades, celebracions, etc.

Al restaurant també s’ofereixen esmorzars de forquilla acompanyats d’un bon vi de bóta, torrades i all i oli.

Els dijous i divendres proposen un menú diari amb arròs i els cap de setmana i festius ofereixen un altre menú, on s’hi poden trobar alguns productes de temporada i de km 0 com serien les nous dels Clopés, les maduixes d’en Serrallonga o les seves pròpies patates. Per altra banda, ofereixen menú infantil i també esmorzars de forquilla amb vi de bóta, torrades i all i oli de 9h a 11:30h

A més a més, el primer dissabte de cada mes obren a partir de les 9 del vespre per fer sopar ball amb música en viu i en directe.