Tia Angelina, llar noucentista

Tia Angelina és un habitatge d'ús turístic situat al centre del municipi, molt a prop de la Font Vella i la Font del Pic.

“Tia Angelina”, en el primer pis de la Casa Benestar que forma part de l’Inventari de Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya.

Es va construir en 1910, és una casa noucentista o modernista que originalment va ser edificada per al Dr.Plana, metge de Sant Hilari i la seva dona Conxita. Sempre en mans de la família va ser una casa estimada, plena de vivències i records d’èpoques passades.

Avui la casa ofereix tres habitatges independents i amb personalitat, com ho van ser les dones que la van crear i la van mantenir: Venturita, Rosemary i Angelina.

La casa té 145 m², sostres alts i terres hidràulics de l’època. Amb mobles originals, antiguitats i peces de col·lecció. Disposa de: 1 dormitori amb llit King Size, 2 dormitoris amb llit individuals i despatx per treballar cadascun, sala d’estar, menjador, cuina, dutxa i WC. Bona connexió wifi per teletreballar. Terrassa independent i accés al jardí de 1000 m² perimetralment tancat. Capacitat 4 persones, possibilitat de 5.