Ruta del Nen Jesús de Praga

És una ruta curta i de fàcil accés que discorre molt a la vora del poble i que els habitants solen fer quan volen anar a passejar. Arriba a l'ermita del Nen Jesús de Praga, situada en un petit turó conegut com la Roca d'en Pla, des d'on podràs divisar boniques panoràmiques de la plana de la comarca de la Selva.

La primera construcció de l’ermita és del 1911 i l’actual configuració és més tardana. Té la imatge del Nen Jesús de Praga, de molta devoció per aquests contorns, i s’hi fa un aplec el dilluns de Pentacosta. A causa del zel i l’entusiasme del seu fundador, el mossèn Joan Muntalt, i la bellesa de les seves vistes aquesta ermita s’ha convertit en un lloc constant d’atracció excursionista i piadosa.

Actualment, l’ermita pertany a la Parròquia de Sant Mateu de Joanet i al municipi d’Arbúcies, avui sota la cura pastoral i administrativa de la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

Aquest indret també té una llegenda relacionada.

Accedeix al wikiloc de la ruta i visualitza el recorregut. Es tracta d’una ruta de baixa dificultat, que es pot fer amb uns 45 minuts, de 2,5 km de distància i de 70 metres de desnivell.

Powered by Wikiloc